Yksiosainen täyttö- ja korkkikone on eräänlainen pakkauskone, joka yhdistää täyttö- ja korkkitoiminnot yhdeksi yksiköksi. Nämä koneet on suunniteltu täyttämään säiliöt tuotteella ja sulkemaan sitten säiliö korkilla tai sulkimella yhtenä jatkuvana prosessina.

Monoblock-täyttö- ja korkkikoneita voidaan käyttää monenlaisten tuotteiden, kuten nesteiden, jauheiden ja kiinteiden tuotteiden, pakkaamiseen. Niitä käytetään tyypillisesti suuren volyymin tuotantoympäristöissä, joissa nopeus ja tehokkuus ovat tärkeitä.

Saatavilla on monia erilaisia yksiosaisia täyttö- ja korkkikoneita, jotka voivat vaihdella sen mukaan, minkä tyyppistä tuotetta ne voivat käsitellä, minkä tyyppistä säiliötä ne voivat täyttää ja kuinka nopeasti ne toimivat. Jotkut yksiosaiset täyttö- ja korkkikoneet on suunniteltu käsittelemään monenlaisia tuotteita ja säiliöitä, kun taas toiset ovat erikoistuneet tietyntyyppisiin tuotteisiin tai astioihin.

Monoblock-täyttö- ja korkkikoneita käytetään laajalti useilla teollisuudenaloilla, mukaan lukien elintarvike- ja juoma-, lääke- ja kemianteollisuus. Ne voivat auttaa parantamaan pakkausprosessin tehokkuutta ja tarkkuutta sekä vähentämään kontaminaation tai tuotteen häviämisen riskiä.

Katso video

Kasvovoiteen täyttö- ja korkkikone

Tässä koneessa on toimintoja, kuten automaattinen ruuvityyppinen pullonsyöttö, pullontunnistus (ei pulloa ei täyttöä, ei pullon ilman korkkisyöttöä), täyttö, korkin syöttö ja korkki automaattisesti.

 • Se toimii pullon purkamisena, täyttönä, folion sulkemisena, korkin ruuvauksena, etiketöintinä ja keräyksenä jne.
 • Neljän pään elektroninen vaaka takaa korkean täyttötarkkuuden.
 • Modulaarinen ohjausjärjestelmä, helppo huoltaa, alhaiset kustannukset.
 • Paneelin microsoft voidaan päivittää USB:llä.
 • Online-siivoustoiminto on valinnainen.
 • Täyttötilavuus: 1-250 ml
 • Täyttönopeus: 40 pulloa/min
 • Täyttötarkkuus: ≥ 99%
 • Valmiin tuotteen korkin pudotusnopeus: ≥99%
 • Pääkoneen teho: 1KW 220V portaaton vaihto
Katso video

Hajuvesien kosmeettinen täyttökorkkikone

 • Automaattinen matalatyhjiötäyttö, automaattinen pullontunnistus (ei pulloa ei täyttöä), täyttö kolme kertaa, suihkupään korkin automaattinen pudotus, hajuvesipullojen suulakesarjan kierto, se on laaja sopeutumiskyky, joka voi täyttää eri mittojen ja täyttöjen vaatimukset konttien tilavuus.
 • Se on varustettu pullojen ilmanpuhdistuksella, kvantitatiivisella täytöllä, alipainetäytöllä, pumpun asennuksella, kannen pyörityksellä, vaipan asettelulla, korkituksella, hylkäämisellä, etiketöinnillä ja lopputuotteiden keräämisellä jne.
 • Muotit liikkuvat ympyröissä, pullot on helppo vaihtaa;Askelmoottori määrälliseen täyttöön, nopeasti säädettävä täyttömäärä; Alipainelaitetta käytetään täyttämään sama nestetaso; Manipulaattoria pumpun asettamiseen ja esirullaukseen käytetään lisäämään pumpun pyörimisnopeutta;
 • Joustava rullapää estää pullon rungon vaurioitumisen.
 • Täyttötilavuus: 5-120 ml
 • Täyttönopeus: 30-50 µg/min
 • Täyttötarkkuus: ≤±1 %
 • Valmistuotteiden korkin pudotus- ja lukitusaste: ≥99 %
 • Pääkoneen teho: 1KW 220/380V taajuussäätö
Katso video

Kynsilakan täyttö- ja päällystyskone

Tämä automaattinen kynsilakan täyttökonesarja on yhdistänyt automaattisen täytön, siveltimen asennuksen ja päällyksen. Se ottaa käyttöön pullon asemointijärjestelmän täyttöosalle, jotta täyttösuuttimen pääsy pulloihin olisi helpompaa, mikä epäonnistui joskus kynsilakkasäiliön suuren poikkeaman vuoksi. HIBAR-pumpulla pulloruokintaa varten käyttäjät voivat mukauttaa halutun täyttömäärän ja sijoittaa varastosäiliöt satunnaisesti. Lisäksi tämä kynsilakan automaattinen täyttökone lopettaa täyttämisen tai sulkemisen, kun pullo tai sivellin puuttuu.

Katso video

Silmätippojen täyttö- ja korkkikone

 • Tämä silmätippojen automaattinen täyttö- ja korkkikonesarja soveltuu pienitilavuuksisten nesteiden, kuten antibioottien, silmätippojen jne., täyttämiseen. Olemme käyttäneet servomoottoreita AISI 316L / korkean tarkkuuden keraamisiin pyöriviin mäntäpumppuihin. Tämän lisäksi silmätipan täyttölaitteistossa on kosketusnäyttö tarkkaa ja kätevää säätöä varten.
 • Silmätippojen täyttö- ja korkkikone on eräänlainen pakkauslaite, jota käytetään lääke- ja lääketeollisuudessa silmätippojen tai muiden nestemäisten lääkkeiden täyttämiseen ja sulkemiseen pieniin pulloihin tai injektiopulloihin. Nämä koneet on suunniteltu käsittelemään pieniä määriä nestettä, ja niitä käytetään tyypillisesti OTC-silmätipojen tai resepti silmätippojen valmistukseen.
 • Saatavilla on useita erilaisia silmätippojen täyttö- ja korkkikoneita, mukaan lukien puoliautomaattiset ja täysautomaattiset koneet. Puoliautomaattiset koneet vaativat tyypillisesti käyttäjän lataamaan ja purkamaan pullot ja injektiopullot, kun taas täysautomaattiset koneet voivat hoitaa koko täyttö- ja korkkiprosessin ilman ihmisen väliintuloa.
 • Täyttöprosessiin kuuluu tyypillisesti peristalttisen pumpun tai mäntäpumpun käyttö annostelemaan tarkka määrä silmätippoja säiliöön. Korkkiprosessi sisältää korkin asettamisen pulloon tai injektiopulloon ja sen kiinnittämisen paikoilleen puristus- tai ruuvausmekanismilla.
 • Silmätippojen täyttö- ja korkkikoneita käytetään erilaisissa ympäristöissä, mukaan lukien lääke- ja bioteknologiayritykset, sairaalat ja tutkimuslaboratoriot. Nämä koneet on suunniteltu täyttämään tiukat laatu- ja turvallisuusstandardit sen varmistamiseksi, että silmätipat täytetään ja suljetaan tarkasti ja johdonmukaisesti.
Katso video

Eteeristen öljyjen täyttö- ja korkkikone

 • automaattiset eteeristen öljyjen täyttölaitteet erottuvat korkeasta automaatiosta, laajoista sovelluksista ja korkeasta vakaudesta. Pullon syöttö-, täyttö- ja korkkiprosessit tapahtuvat täysin automaattisesti. Tämä eteeristen öljyjen täyttöaine on varustettu automaattisella tunnistuslaitteella, joka tarkistaa pullojen olemassaolon. Se on valmistettu GMP-standardien mukaisesti.
 • Eteeristen öljyjen täyttö- ja korkkikone on eräänlainen pakkauslaite, joka on suunniteltu erityisesti eteeristen öljyjen säiliöiden täyttämiseen ja sulkemiseen. Nämä koneet käyttävät tyypillisesti erilaisia täyttö- ja korkkitekniikoita, mukaan lukien painovoimatäyttö, tilavuustäyttö ja peristalttinen täyttö varmistaakseen säiliöiden tarkan ja johdonmukaisen täytön.
 • Koneen korkkiosa on yleensä erillinen yksikkö, jota käytetään korkkien tai sulkimien kiinnittämiseen ja kiinnittämiseen täytettyihin astioihin. Joissakin eteeristen öljyjen täyttö- ja korkkikoneissa voi olla myös lisäominaisuuksia, kuten merkintä- tai koodausominaisuudet, jotka helpottavat tuotteen tunnistamista ja jäljitettävyyttä.
 • Näitä koneita käytetään yleisesti kosmetiikka-, tuoksu- ja elintarviketeollisuudessa sekä lääke- ja kemianteollisuudessa monenlaisten tuotteiden pakkaamiseen ja merkitsemiseen. Niitä voidaan käyttää erimuotoisten ja -kokoisten pullojen, tölkkien, putkien ja muiden astioiden täyttämiseen ja korkkuun, ja ne on tyypillisesti suunniteltu suurten volyymien tuotantoympäristöihin.

Yksiosainen täyttö- ja korkkikone on eräänlainen pakkauskone, joka yhdistää täyttö- ja korkkitoiminnot yhdeksi yksiköksi. Nämä koneet on suunniteltu täyttämään säiliöt tuotteella ja sulkemaan sitten säiliö korkilla tai sulkimella yhtenä jatkuvana prosessina. Niitä käytetään tyypillisesti suuren volyymin tuotantoympäristöissä, joissa nopeus ja tehokkuus ovat tärkeitä.

Saatavilla on monia erilaisia yksiosaisia täyttö- ja korkkikoneita, jotka voivat vaihdella sen mukaan, minkä tyyppistä tuotetta ne voivat käsitellä, minkä tyyppistä säiliötä ne voivat täyttää ja kuinka nopeasti ne toimivat. Jotkut yksiosaiset täyttö- ja korkkikoneet on suunniteltu käsittelemään monenlaisia tuotteita ja säiliöitä, kun taas toiset ovat erikoistuneet tietyntyyppisiin tuotteisiin tai astioihin.

Yksi yksiosaisten täyttö- ja korkkikoneiden tärkeimmistä eduista on niiden kyky täyttää ja sulkea astiat nopeasti ja tarkasti. Nämä koneet on tyypillisesti varustettu säädettävillä täyttösuuttimilla, joilla voidaan ohjata pakattavan tuotteen virtausnopeutta ja täyttötilavuutta. Ne voidaan myös varustaa antureilla ja laadunvalvontajärjestelmillä varmistamaan, että tuote on täytetty ja suljettu oikein.

Täytön ja korkin lisäksi yksilohkotäyttö- ja korkkikoneet voidaan varustaa myös muilla pakkausprosessin tehokkuutta ja vaikuttavuutta lisäävillä ominaisuuksilla. Näitä voivat olla:

 • Automaattinen etiketöinti: Jotkut yksiosaiset täyttö- ja korkkikoneet on varustettu merkintäjärjestelmillä, jotka voivat liittää etiketit automaattisesti täytettäviin ja suljettaviin astioihin.
 • Säiliöiden käsittely: Monet yksiosaiset täyttö- ja korkkikoneet on suunniteltu käsittelemään erikokoisia ja -muotoisia säiliöitä käyttämällä säädettäviä ohjaimia tai työkaluja eri astioiden sovittamiseksi.
 • Turvaominaisuudet: Useimmat yksiosaiset täyttö- ja korkkikoneet on varustettu turvasuojilla ja lukituksella suojaamaan käyttäjää liikkuvilta osilta ja mahdollisilta onnettomuuksilta.
 • Laadunvalvonta: Jotkut yksiosaiset täyttö- ja korkkikoneet on varustettu antureilla ja laadunvalvontajärjestelmillä, joilla varmistetaan, että tuote täytetään ja suljetaan oikein.

Monoblock-täyttö- ja korkkikoneita käytetään laajalti useilla teollisuudenaloilla, mukaan lukien elintarvike- ja juoma-, lääke- ja kemianteollisuus. Ne voivat auttaa parantamaan pakkausprosessin tehokkuutta ja tarkkuutta sekä vähentämään kontaminaation tai tuotteen häviämisen riskiä.

Yksiosaista täyttö- ja korkkikonetta valittaessa on tärkeää ottaa huomioon pakattavan tuotteen tyyppi ja tilavuus sekä käytettyjen astioiden koko ja muoto. Muita huomioitavia tekijöitä voivat olla koneen nopeus ja tehokkuus, sen kestävyys ja luotettavuus sekä kaikki mahdollisesti tarvittavat lisäominaisuudet, kuten automaattiset merkinnät tai laadunvalvontajärjestelmät.

On myös tärkeää arvioida huolellisesti yksilohkotäyttö- ja korkkikoneen toimittaja ja valmistaja sen varmistamiseksi, että kone täyttää alan standardit ja on laadukas. On hyvä idea pyytää referenssejä ja tapaustutkimuksia toimittajalta ja käydä heidän toimipisteessään katsomassa konetta, jos mahdollista.

Kun yksilohkotäyttö- ja korkkikone on valittu ja asennettu, on tärkeää noudattaa valmistajan käyttöohjeita ja huolto-ohjeita. Tähän voi sisältyä koneen säännöllinen puhdistus ja huolto sekä turvallisuusohjeiden noudattaminen käyttäjän suojelemiseksi mahdollisilta onnettomuuksilta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että yksiosainen täyttö- ja korkkikone on arvokas voimavara mille tahansa yritykselle, jonka on pakattava suuria määriä tuotteita nopeasti ja tarkasti. Pakattavan tuotteen tyyppi, käytettävien astioiden koko ja muoto sekä koneen ominaisuudet ja ominaisuudet harkiten on mahdollista valita yrityksen erityistarpeita vastaava yksilohkotäyttö- ja korkkikone. Asianmukaisella käytöllä ja huollolla yksiosainen täyttö- ja korkkikone voi tarjota monia etuja, kuten pakkausprosessin tehokkuuden ja tarkkuuden, kontaminaatio- tai tuotehävikkiriskin pienenemisen ja tuottavuuden paranemisen.

On tärkeää arvioida huolellisesti yksiosaisen täyttö- ja korkkikoneen toimittaja ja valmistaja, jotta voidaan varmistaa, että kone täyttää alan standardit ja on laadukas. On myös tärkeää noudattaa valmistajan käyttöohjeita ja huoltoa koskevia ohjeita, mukaan lukien koneen säännöllinen puhdistus ja huolto sekä turvallisuusohjeiden noudattaminen käyttäjän suojelemiseksi.

Näiden näkökohtien lisäksi on tärkeää ottaa huomioon yksiosaisen täyttö- ja korkkikoneen kokonaiskustannukset, mukaan lukien alkuperäinen ostohinta ja mahdolliset jatkuvat huolto- tai korjauskustannukset. Voi olla kannattavaa investoida laadukkaampaan koneeseen, jonka käyttöikä on pidempi ja joka vaatii vähemmän korjauksia, sillä se voi lopulta säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

Kaiken kaikkiaan yksiosainen täyttö- ja korkkikone voi olla arvokas voimavara mille tahansa yritykselle, jonka on pakattava suuria määriä tuotteita nopeasti ja tarkasti. Arvioimalla huolellisesti yrityksen erityistarpeet ja valitsemalla niitä vastaavan koneen, voidaan parantaa pakkausprosessin tehokkuutta ja vaikuttavuutta sekä lisätä kokonaistuottavuutta.