Pullonsekoitin on kone, jota käytetään pullojen syöttämiseen tuotantolinjoille pullotusteollisuudessa. Saatavilla on monia malleja, mutta niiden tarkoitus on sama, rehupullot automaattisesti suurilla nopeuksilla eliminoivat tämän prosessin kalliin, tehottoman käsityön.

AMPACK valmistaa täyden valikoiman pullonpurkajia lajittelemaan, järjestämään, suuntaamaan ja toimittamaan pullot tai säiliöt yhdeksi, pystysuoraksi ja järjestyksessä suoraan tuotantolinjallesi. Olipa säiliösi suuri tai pieni, tuotantolinjasi nopea tai hidas tai tuotteesi on lääke-, elintarvike-, juoma-, kosmetiikka- tai kemikaali, AMPACKissa on hidas- tai nopea pullon purkujärjestelmä, joka auttaa maksimoimaan tuotantolinjasi tehokkuuden.

Katso video

Nopea Pet Bottle Unscrambler -kone

Katso video

Pullonlajittelulautanen syöttöpöytäkone

Katso video

Laatikkotyyppinen pullonlajittelukone muovipullolle

Katso video

Lineaarinen automaattinen pullon purkukone

Luotettavat, ylivoimaiset, salauksen purkulaitteet

Luotettava muovipullon tai -säiliön purkulaite on välttämätöntä tehokkuuden maksimoimiseksi ja säiliösi valmiuden varmistamiseksi pakkausprosessin seuraavaa vaihetta varten. AMPACKin muokkauksen purkulaitteen käyttäminen varmistaa, että sinulla on helposti ymmärrettävä, helppokäyttöinen ja helppokäyttöinen sekoituskone, joka tarjoaa myös vuosien ongelmattoman tuotannon.

AMPACKin nopeiden pullonpurkainten valikoimaan kuuluu matalaprofiilinen, korkea suorituskyky, tilaa säästävä, raskas ja ergonomisesti suunniteltu malli, joka voidaan helposti integroida olemassa oleviin tai uusiin laitteisiin. Nämä purkulaitteet ottavat automaattisesti koristellut tai neitseelliset pullosi satunnaisesta bulkista ja asettavat ne tukevasti ilman vaurioita pakkauslinjan kuljettimelle jatkotoimia varten.

Kuinka pullonpurkaimet toimivat

Pullonpurkajat vastaanottavat pullot satunnaisesti, koska säiliöt heitetään satunnaisesti suureen suppiloon, johon mahtuu tuhansia pulloja. Sitten niitä pulloja käsitellään eri tavoin suppilosta muihin koneiden osiin, joten niitä lajitellaan, kunnes saat seisovan pullon suoraan kuljettimellesi, joka menee pullon täyttölaitteeseen ja sitten korkkikoneeseen, etiketöintiin ja muuhun täyttöön. linja.

Tämä on perusselitys: pullomalleja on tuhansia, ja jokainen säiliö on analysoitava, jotta pullonpurkauskone toimisi oikein. Ota huomioon mm.

Vaadittu nopeus

Koska pullonsekoitin on pullotuslinjan alussa, sen on oltava nopein kone varmistaakseen, että se saa kiinni minkä tahansa muun linjan täyttölaitteiston, jos siinä on seisokki.

Säiliön koko

Säiliön koko nestetäyttökoneissa on kriittinen koneen kokosuosituksen kannalta; esimerkiksi 32 in kulhoinen kone voi tehdä 200 + pulloa minuutissa 2 unssin pullosta, mutta se tekee vain 10-15 pulloa minuutissa gallonoilla. Lisäksi 25 kuutiojalan täyttösuppiloon mahtuu tuhansia 2 unssin pulloja, joten kone voi toimia pitkään ilman käyttäjää, mutta siihen mahtuu vain muutama tusina gallonaa, joten sekoituskone voisi toimia vain muutaman minuutin ennen kuin suppilo on ehtinyt. täyttyäkseen taas.

Suunnitteluominaisuuksia

Jokainen säiliön suunnitteluominaisuus voi olla haaste missä tahansa purkuprosessin osassa; se voi olla liian pehmeää, säiliötä vaurioittavia harjanteita, mitoiltaan vaikea suunnata (pullon halkaisija ja korkeus ovat samanlaiset), pullon ohjaimet, jotka tarttuvat koukkuun mm.

Asennuspaikka

Suurin osa tuotantolinjoista käynnistyy ilman pullonpurkajaa, ja sellaisen lisäämismahdollisuutta analysoitaessa ei ole hyvä paikka sijoittaa sitä nestetäyttölinjalle, koska nämä koneet ovat yleensä tuotantolinjoista suurimmalla. Normaalisti se asetetaan nestemäisen täyteaineen tai jauheen täyttökoneen eteen. Jotkut asiakkaat asentavat myös purkukoneen heti etikettikoneen eteen, kun astiat on kätevää merkitä ennen nestetäyttöä.

Materiaali

Säiliön materiaali, merkintä- ja naarmuuntumismahdollisuus, hauraus, laatuongelmat ovat muutamia haasteita, joita kohtaamme saadaksemme koneemme toimimaan kunnolla. Lemmikkipullot saattavat vaatia erityiskäsittelyä, jotta vältytään naarmuilta, kun niitä lajitellaan PET-pullojen purkajalla.

Säiliöiden puhdistus purkukoneissa

Tarjoamme ilmahuuhtelumahdollisuuden purkukoneissamme, mutta on tärkeää huomata, että näissä järjestelmissä ionisoidulla ilmalla tai ionisoidulla ilmahuuhtelulla tehty puhdistus on minimaalista, puhdistusta vaativille astioille suositellaan erityistä pullonhuuhtelulaitetta.

Toissijainen suuntautuminen

Säiliöiden automaattinen syöttäminen tuotantolinjalle vaatii jotkin säiliöt toissijaista suuntaamista, jotta säiliöt ovat oikeassa asennossa ennen kuin ne menevät nestetäyttökoneisiin tai pakkauslaitteisiin. Lisäsuunnistus on tarpeen, kun pullonpuristimesta tuleva pullo toimitetaan kuljettimeen useissa asennoissa; esimerkki tästä on moottoriöljylitra, jonka kaula ei ole keskellä. Tyypillisessä pullonsekoittimessa säiliöt syöttävät nämä epäsymmetriset astiat joko kaulan eteen tai kaulan taakse, joten pakkauslinjan automatisoimiseksi sinun on lisättävä toissijainen suunta.