Automaattinen tarramerkintäkone on konetyyppi, jota käytetään tarrojen tai tarrojen kiinnittämiseen tuotteisiin tai pakkauksiin täysin automatisoidussa prosessissa. Näitä koneita käytetään tyypillisesti valmistus- ja pakkaustoiminnoissa tuotteiden tehokkaaseen ja täsmälliseen etiketöintiin, jossa on tietoja, kuten tuotteiden nimiä, kuvauksia, hintoja ja viivakoodeja.

Automaattiset tarramerkintäkoneet voidaan ohjelmoida kiinnittämään etikettejä tiettyihin paikkoihin tuotteessa tai pakkauksessa, ja ne voidaan usein integroida muihin tuotantolaitteisiin täysin automatisoidun tuotantolinjan luomiseksi. Niissä voi myös olla ominaisuuksia, kuten etikettiantureita, jotka varmistavat, että tarrat kiinnitetään oikein, ja ne saattavat pystyä käsittelemään erilaisia tarroja ja pakkausmateriaaleja.

Saatavilla on useita erilaisia automaattisia tarramerkintäkoneita, mukaan lukien rullasyötetyt etikettikoneet, jotka kiinnittävät etikettejä etikettirullasta, ja puskutuskoneet, jotka kiinnittävät etikettejä säiliöihin tai muihin tuotteisiin. On myös paineherkkiä etiketöintikoneita, jotka käyttävät tarrojen kiinnittämiseen liimaa, ja hylsykoneita, jotka kiinnittävät etikettejä tai suojuksia säiliöihin tai pakkauksiin.

Automaattisia tarramerkintäkoneita käytetään monilla teollisuudenaloilla, mukaan lukien elintarvike- ja juomateollisuudessa, lääkkeissä, kosmetiikassa ja kotitaloustuotteissa. Ne ovat tärkeä työkalu tuotteiden tarkkaan ja tehokkaaseen merkitsemiseen jakelua ja myyntiä varten.

Katso video

Pyöreän pullon etiketöintikone

Pyöreä pullon etikettikone suunniteltiin kohtuullisen tuotantosuunnitelman perusteella. Merkintäprosessi on täysin automaattinen, helppokäyttöinen, suurikapasiteettinen tuotanto, täydellinen merkintätarkkuus; Hakeminen lääke-, kemian-, elintarvike- ja muulle teollisuudelle Tuotteet, jotka ovat pyöreitä pakkausmerkintöjä, voivat lisätä niihin koodauslaitteen päivämäärän numeron, eränumeron tulostamista varten.
Katso video

Kaksipuolinen etikettikone

Kaksipuolinen etikettikone on tarkoitettu pyöreän, litteän, neliön ja muun muotoisen astian etiketöintiin päivittäisen kemian, lääketeollisuuden ja elintarviketeollisuuden alalla. Päivämäärätulostin on vaihtoehto päivämäärän ja muiden numeroiden tulostamiseen.
Katso video

Vaakasuuntainen pyöreä pullon merkintäkone

Laite soveltuu erilaisten seisovien epävakaiden lieriömäisten esineiden kehän tai puolikehän merkitsemiseen. Laajalti käytetty kosmetiikassa, elintarvikkeissa, lääkkeissä, päivittäisessä kemianteollisuudessa, elektroniikassa, leluissa, laitteistoissa, muoviteollisuudessa ja muilla aloilla, voidaan saavuttaa koko viikon / puolen viikon merkintä. Hyväksy vaakasuora voimansiirto, vaakasuora etiketti, lisää vakautta ja paranna tarran tehokkuutta. Se voi tulostaa eränumeron ja tuotantopäivämäärän samanaikaisesti, toteuttaa merkintöjen ja koodauksen integroinnin, vähentää pakkausprosessia ja parantaa tuotannon tehokkuutta. Soveltuu itsekiinnittyville tarroille, itseliimautuvalle kalvolle, elektroniselle valvontakoodille, viivakoodille, kaksiulotteiselle kooditarralle, läpinäkyvälle tarralle jne. Laitteessa on korkea vakaus, hyvä merkintävaikutus, ei kuplia, ei ryppyjä, korkea merkintätarkkuus.

Katso video

Top Flat Labeling Machine

Tämän tyyppinen pintatarramerkintäkone saavuttaa alueet kohtuulliset tuotantotavoitteet ja suunnittelu. Merkintäprosessi on automaattinen toiminta, yksinkertainen käyttö, nopea tuotantonopeus, yhtenäinen merkintäpaikka, kaunis, siisti; Laitteet soveltuvat pääasiassa litteiden ja neliömäisten pullojen automaattiseen merkitsemiseen elintarvike- ja juoma-, vilja- ja öljyteollisuudessa, lääketieteessä, päivittäisessä kemian- ja kemianteollisuudessa.

Katso video

Hakukoneen litteä etikettikone

Automaattinen etiketöintikone voi toimia kaikenlaisille esineille tasoilla, tasaisille pinnoille, kuten korteille, pusseille, kirjoille, muotoilemattomille laatikoille, laatikoille, paperille, pussille ja muulle pakkauspussille jne. Ottaa automaattisesti käyttöön erillisiä pinoja pakkauspusseja tai kortteja ja kuljettaa yksittäinen kappale kuljetinhihnalle, jotta etiketöintikone helpottaa jokaisen tarran kiinnittämistä esineisiin ja vähentää siten manuaalisen haun pikkuhiljaa etiketöinnin tehokkuuden parantamiseksi. Käytetään laajasti elintarvike-, lääke-, päivittäisen kemian-, elektroniikka-, metalli-, muovi- ja muilla aloilla. Siinä on valinnainen päivämääräkoodauslaite, joka toteuttaa päivämääräkoodauksen tarroissa.

Katso video

Pyöreän pullon paikannusmerkintäkone

Se on laite, joka kiinnittää rullaa paperietikettejä tai itseliimautuvia etikettejä pulloihin, tuotteisiin tai määrättyihin pakkauksiin. Tarran takaosa on itsesisäinen liima-aineella, ja se asetetaan säännöllisesti sileälle taustapaperille, jonka syöttölaite tai tarrakoneen irrotusmekanismi voi irrottaa automaattisesti.

Soveltuu luokan esineen kehäpinnan etiketöintipulloihin, voi kiinnittää yhden standardin ja kaksoisstandardin, on kaksinkertainen etäisyys joustavan säädön välillä, kuten geeliveden pyöreät pullot, elintarviketölkit, kuten merkinnät, käytetään laajalti kosmetiikassa, elintarvikkeissa, lääkkeissä, desinfiointiaineissa jne. Varustettu kehän suuntaisen sijainnin tunnistuslaitteella, joka voi toteuttaa pyöreän pinnan merkinnässä määritellyn sijainnin. Valinnainen nauhatulostin ja spurtti koodikone, valmistuspäivämäärä ja eränumero painettu etikettitietoihin, integroi etikettikoodin.

Katso video

Pyörivä nopea paikannustarrakone

Merkintälaitteet on tarkoitettu pyöreän pullon etiketöintiin teollisuudessa, kuten elintarvike-, öljy-, lääke-, viini-, kosmetiikka- ja niin edelleen. Tyylikkäällä muotoilulla varustettua konetta voi helposti käyttää ja huoltaa tavallinen työntekijä, joka ei vaadi erityistä koulutusta tämän koneen käyttämiseen. Tee vain yksinkertainen säätö toisen tuotteen valmistamiseksi, kun haluat vaihtaa erityyppiset pullojen merkinnät.

Katso video

Automaattinen työpöydän etiketöintikone

Pöytäkonetyyppinen merkintäkone voi säästää työtilaa, mutta se voi toimia automaattisesti ja tarkasti, kun olet säätänyt ja testannut työtietoja. Koko koneessa käytetään ruostumatonta S304-terästä ja eloksoitua alumiiniseosta, jolla on korkea korroosionkestävyys ja joka ei koskaan ruostu. Sitä käytetään laajasti juoma-, terveydenhuolto-, elintarvike-, lääketieteessä, päivittäisessä kemian- ja kevyessä teollisuudessa. (Huomaa: koneemme voidaan räätälöidä vaatimuksesi mukaan)

Automaattinen tarramerkintäkone on erikoislaite, jota käytetään tarrojen kiinnittämiseen useisiin eri tuotteisiin. Näitä koneita käytetään yleisesti elintarvike- ja juoma-, lääke- ja kosmetiikkateollisuudessa etikettien kiinnittämiseen pulloihin, säiliöihin ja muihin pakkausmateriaaleihin.

Markkinoilla on useita erilaisia automaattisia tarramerkintäkoneita, mukaan lukien paineherkät etikettikoneet, kääreetikettikoneet ja kylmäliimaiset etikettikoneet. Jokainen konetyyppi on suunniteltu kiinnittämään tarroja tietyllä tavalla, ja se soveltuu erilaisiin tuotteisiin ja merkintäsovelluksiin.

Tässä lopullisessa oppaassa kerromme kaiken, mitä sinun tulee tietää automaattisista tarratarrakoneista, mukaan lukien niiden toiminta, erityyppiset saatavilla olevat koneet ja tärkeimmät seikat, jotka sinun tulee ottaa huomioon valitessasi oikeaa konetta yrityksellesi.

Kuinka automaattiset tarramerkintäkoneet toimivat?

Automaattiset tarramerkintäkoneet on suunniteltu kiinnittämään etikettejä useisiin eri tuotteisiin, mukaan lukien pullot, säiliöt, tölkit ja muut pakkausmateriaalit. Nämä koneet käyttävät tyypillisesti yhtä kolmesta päämerkintämenetelmästä: paineherkkä etiketöinti, kääreetiketti tai kylmäliimamerkintä.

Paineherkät etikettikoneet käyttävät rullaa itseliimautuvia etikettejä, jotka kiinnitetään tuotteeseen paineen avulla. Tarrat syötetään tyypillisesti koneen läpi käyttämällä hihnoja tai kuljettimia, ja sitten ne painetaan tuotteeseen etikettipään avulla. Tämäntyyppinen kone soveltuu etikettien kiinnittämiseen monenlaisiin tuotteisiin, mukaan lukien pullot, astiat ja tölkit.

Kääri etikettikoneiden ympärille, kuten nimestä voi päätellä, kiinnitä etiketit tuotteen kehän ympärille. Näitä koneita käytetään tyypillisesti etikettien kiinnittämiseen lieriömäisiin tuotteisiin, kuten pulloihin ja tölkkeihin. Tarrat syötetään koneen läpi käyttämällä hihnoja tai kuljettimia ja kääritään sitten tuotteen ympärille telojen avulla.

Kylmäliimaiset etikettikoneet käyttävät paperitarroja, jotka on päällystetty kerroksella vesipohjaista liimaa. Tarrat syötetään koneen läpi käyttämällä hihnoja tai kuljettimia, ja sitten ne kiinnitetään tuotteeseen etikettipään avulla. Liima aktivoituu kosteuden vaikutuksesta, joten merkityn tuotteen on annettava kuivua ennen kuin se voidaan pakata tai lähettää.

Käytetystä merkintämenetelmästä riippumatta automaattiset tarramerkintäkoneet toimivat tyypillisesti samankaltaisella prosessilla. Merkittävä tuote syötetään koneeseen kuljettimien tai muun syöttömekanismin avulla. Etiketit kiinnitetään sitten tuotteeseen käyttämällä etikettipäätä tai muuta merkintämekanismia. Kun etiketti on kiinnitetty, merkitty tuote siirretään pakkaus- tai kuljetusalueelle.

Automaattisten tarramerkintäkoneiden tyypit

Markkinoilla on useita erilaisia automaattisia tarramerkintäkoneita, joista jokainen soveltuu erilaisiin tuotteisiin ja merkintäsovelluksiin. Jotkut yleisimmistä konetyypeistä ovat:

Paineherkät etikettikoneet: Nämä koneet soveltuvat itseliimautuvien etikettien kiinnittämiseen monenlaisiin tuotteisiin, mukaan lukien pulloihin, astioihin ja tölkkeihin.

Kääri etikettikoneiden ympärille: Nämä koneet on suunniteltu kiinnittämään etikettejä lieriömäisten tuotteiden, kuten pullojen ja tölkkien, kehän ympärille.

Kylmäliimamerkintäkoneet: Näissä koneissa käytetään vesipohjaisella liimalla päällystettyä paperitarrarullaa, joka kiinnitetään tuotteeseen etikettipään avulla.

Inline etikettikoneet: Nämä koneet on suunniteltu kiinnittämään etikettejä tuotteisiin niiden liikkuessa tuotantolinjaa pitkin.

Pyörivät etikettikoneet: Nämä koneet käyttävät sarjaa rullia tarrojen kiinnittämiseen tuotteisiin, kun ne kulkevat koneen läpi.

Puoliautomaattiset etikettikoneet: Näitä koneita käyttää ihminen, joka syöttää tuotteen manuaalisesti koneeseen ja sijoittaa sen merkitsemistä varten. Nämä koneet ovat yleensä halvempia kuin täysautomaattiset koneet, mutta ne vaativat enemmän käsityötä eivätkä sovellu suuriin tuotantomääriin.

Täysautomaattiset etikettikoneet: Nämä koneet ovat täysin automatisoituja, eivätkä vaadi ihmiskäyttäjää. Ne soveltuvat suurien volyymien tuotantoon, mutta ovat yleensä kalliimpia kuin puoliautomaattiset koneet.

Automaattista tarramerkintäkonetta valittaessa on tärkeää ottaa huomioon yrityksesi erityistarpeet. Huomioon otettavia tekijöitä ovat muun muassa tuotetyyppi, joka sinun on merkittävä, tuotantomäärä ja budjetti. On myös tärkeää ottaa huomioon tuotantolaitoksesi koko ja layout, koska jotkut koneet sopivat paremmin tietyntyyppisiin ympäristöihin.

Tärkeimmät seikat automaattisen tarramerkintäkoneen valinnassa

On olemassa useita keskeisiä näkökohtia, jotka sinun tulee ottaa huomioon valitessasi automaattista tarramerkintäkonetta yrityksellesi. Nämä sisältävät:

Merkintämenetelmän tyyppi: Kuten edellä mainittiin, saatavilla on useita erilaisia merkintämenetelmiä, mukaan lukien paineherkkä merkintä, kääreetiketti ja kylmäliimamerkintä. Valitse kone, joka sopii käytettävälle tarratyypille ja tuotteille, jotka sinun on merkittävä.

Tuotanto määrä: Harkitse tuotantomäärää, jonka tarvitset koneen käsittelyyn. Jos sinulla on suuri määrä tuotteita, jotka on merkittävä, saatat tarvita kehittyneemmän ja kalliimman koneen. Toisaalta, jos sinulla on pienempi tuotantomäärä, saatat pärjätä yksinkertaisemmalla ja halvemmalla koneella.

Tuotteen koko ja muoto: Harkitse niiden tuotteiden kokoa ja muotoa, jotka sinun on merkittävä. Jotkut koneet sopivat paremmin tietyntyyppisten tuotteiden, kuten sylinterimäisten pullojen tai litteiden astioiden, merkitsemiseen.

Merkintätarkkuus: Valitse kone, joka pystyy kiinnittämään tarroja tarkasti ja johdonmukaisesti. Jos etikettejä ei kiinnitetä oikein, se voi johtaa laatuongelmiin ja asiakkaiden valituksiin.

Nopeus: Harkitse koneen nopeutta sekä tuotantolinjan nopeutta. Nopeampi kone voi olla kalliimpi, mutta se voi auttaa lisäämään tehokkuutta ja alentamaan kustannuksia pitkällä aikavälillä.

Ylläpito ja korjaus: Valitse kone, joka on helppo huoltaa ja korjata, sillä se voi auttaa vähentämään seisokkeja ja lisäämään yleistä tehokkuutta.

Hinta: Ota huomioon budjettisi etiketöintikonetta valittaessa. Huippuluokan koneissa voi olla kehittyneempiä ominaisuuksia ja ne soveltuvat paremmin suuren volyymin tuotantoon, mutta ne voivat olla myös kalliimpia.

Johtopäätös

Automaattinen tarramerkintäkone on erikoislaite, jota käytetään tarrojen kiinnittämiseen useisiin eri tuotteisiin. Saatavilla on useita erilaisia automaattisia tarramerkintäkoneita, mukaan lukien paineherkät etikettikoneet, kääreetikettikoneet ja kylmäliimaiset etikettikoneet. Merkintäkonetta valittaessa on tärkeää ottaa huomioon yrityksesi erityistarpeet, mukaan lukien tuotetyypit, jotka sinun on merkittävä, tuotantomäärä ja budjetti. Nämä tekijät huomioon ottaen voit valita yrityksellesi oikean koneen ja parantaa tehokkuutta ja tuottavuutta.