Laatuvakuutus


1, Yrityksemme toimittamien laitteiden takuu on uusi käyttämätön uusimmalla suunnittelulla ja sopivalla materiaalilla valmistettu ja kaikilta osin sopimuksessa määrättyjen laatuvaatimusten ja suorituskyvyn mukainen.

2, Laitteen antama yrityksen takuu sen oikean ohjauksen jälkeen koko järjestelmässä toimii 3 päivää asennuksen ja virheenkorjauksen jälkeen tuotteen teknisten suorituskykyindikaattoreiden saavuttamiseksi.

3, Yrityksemme takuu sopimuksessa määrätyssä laatutakuuaikana, suunnitteluprosessi laitteiden toimittamisen asennuksen virheenkorjaus tai materiaalivirheet ja kaikki myyjän vastuusta johtuvat ovat vastuussa kaikista tuotantolinjan vioista ja vaurioista.

4, Koko koneen laadun takuuaika tuotantolinjalle 12 kuukauden ajan hyväksymisen jälkeen. Jos laatutakuuaika, tavaran laatu tai eritelmä todetaan ja se ei ole sopimuksen ehtojen mukainen tai osoittaa, että tavara on viallinen (mukaan lukien mahdolliset viat tai huonolaatuisten materiaalien käyttö jne.), Ostajalla on oikeus tavaran lakiosaston antaman tarkastustodistuksen mukaan laatutakuuajan kuluessa esitettävään myyjän kohtelujärjestelmään.

5, Yritys tuotteen laadun mekaaniset ominaisuudet toimitetaan laitteet ja takuu tuotteen kulutuksen indeksi.

Takuu


1, Laitteen hyväksymisen jälkeen anna 12 kuukauden takuu, maksuton takuuaika myyjän aiheuttamille osille ja komponenteille sekä oikea-aikainen ja tehokas palvelu.

2, takuun jälkeen elinikäinen tarjota laajalti suotuisaa teknistä tukea myynnin jälkeistä palvelua.
Myynnin jälkeinen palvelu: Yrityksemme huoltopalveluosastollamme on oma huoltopalvelupuhelinpalvelupuhelin, henkilökuntamme on vastuussa puhelimen käyttäjän noutamisesta, varmista, että käyttäjä antaa ensimmäisen kysymyksen innostuneena vilpittömästi vastauksen laitteen jälkeen laitteiden hyväksyminen tarjoamme 12 kuukauden takuuhuoltoprosessin, tarjoamme ammatillisen ja teknisen henkilöstön rutiinitarkastuksen vähintään kerran ja toimitamme yksityiskohtaisen tarkastusraportin käyttäjän viitekäyttäjille, jotka esittävät selkeät huoltovaatimukset, yrityksemme lupaa : käyttäjäkohtaus mahdollisimman lyhyessä ajassa lähetetään korjauspalveluun.